Nový web je tu!

Zdravím! Po usilovné práci se mi přes prázdniny podařilo překopat od začátku celý web. Ještě zbývá vychytat nějaké mouchy a pár věcí bude v následujících dnech/týdnech přidáno, ale věřím, že tahle snaha posune celý tento projekt o pořádný kus dál, což se doufám projeví už v nejbližších týdnech.

A co nová verze přinese? Když pominu grafickou stránku webu, která by měla působit modernějším a přehlednějším dojmem, tak se můžete těšit hned na několik nových věcí. Velkou oblibu si tu získaly kvízy, kterých by s novou verzí mělo být více. Navíc by měl být časem spuštěn ještě jiný formát kvízů, který věřím rovněž dokáže fotbalového fanouška zabavit. V plánu je více podobných věcí, některých se dočkáme již velmi brzy, u jiných realizace nějaký čas potrvá. Podrobnosti si asi nechám pro sebe, těch plánů je celkově docela dost a nerad bych tu sliboval něco, co nezvládnu v dohledné době udělat.

No, nebudu to prodlužovat. Jak jsem již psal, celkově věřím, že veškeré provedené a zamýšlené změny posunou celý projekt kupředu a nabídnou fotbalovým fanuškům něco zajímavého, a třeba i nového a zábavného. Jen prosím mějte trpělivost, že to nepůjde hned a něco na webu nepojede nějaký čas přesně tak, jak by mělo. Děkuji :) 

NovějšíJiné kvízy, instagram, aneb co je na Kopačáku nového?
StaršíDoba ticha, ale doufám, že o to větších věcí