Kvíz: Poznáte hráče podle jejich mapy přestupů?

Nový formát kvízů je tu! Spočívá v doplňování slov k obrázkům. Konkrétně dnes se zaměříme na mapu přestupů hráčů. Uvidíte slepou mapku Evropy, na níž je znázorněno, kde hráč hrával a kam přestupoval a vy máte doplnit jeho jméno. 

Je tu 15 obrázků, máte na to 20 minut, ale nemyslete si, nebude to jednoduché a i těch 20 minut vám nemusí stačit. Pokud se moc nebo vůbec v zeměpise nevyznáte, kdyžtak si pomozte nějakou otevřenou mapkou, jinak si asi moc tento už tak těžký kvíz neužijete. Na obrázku uvidíte tečkami vyznačená místa, kde hráč hrával, ty jsou propojené čárou. Pokud hráč v místě jen hostoval, čára je čárkovaná. Týká se to pouze působení v seniorských týmech. U každé otázky je malá textová nápověda, která určuje časové rozmezí, na které se mapa přestupů vztahuje, objevují se tam i hráči, kteří již nehrají. Je tam pouze mapa Evropy, pokud hráč působil někde jinde, uvidíte obdélníček, kde je napsané město a zem, však to pochopíte až to uvidíte :) 

Budu rád, když dáte vědět, jak se vám tento kvíz líbí. Zkoušel jsem jej různě testovat, je to ale nové, může být někde ve funkcionalitě chyba. Když mě na ni upozorníte, budu jen rád.  Co jsem tak zaznamenal, tak přechody mezi otázkami pomocí šipek někdy fungují na jedno kliknutí, jindy na dvě, to není nic hrozného, časem to opravím.

Info k nápovědě! Nápověda je tu trochu jiná než u starších doplňovacích kvízů, aktivuje se u každé otázky zvlášť. Tedy to, že u jedné odpovědi využijete nápovědu, neznamená bodovou srážku u dalších odpovědí. U tohoto kvízu nápověda vypíše město, kde toho hráč odehrál nejvíce.

Poznáte hráče podle map jejich přestupů?

 


U každé otázky tohoto kvízu lze samostatně využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Město, kde toho hráč odehrál nejvíce
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Všichni střelci MS 2018
StaršíKvíz: Dokážete napsat letošní sestupující/postupující týmy TOP 5 lig?