(Zdroj obrázku: Denis Doyle / Getty Images (přes bleacherreport.net))

Prémiový kvíz: Poznáte hráče podle jejich oslavy?

Oslavu Cristiana Ronalda pravděpodobně dobře znáte. V dnešním kvízu si ale otestujete, jak jste na tom se znalostmi jiných oslav.

Postupně se vám odhalí 14 hráčů hráčů slavících gól. Hráči mají zakryté obličeje (a někdy i číslo) a vašim úkolem bude uhodnout, o kterého hráče se jedná.

Většinu oslav poznáte hned, a to i když se v některých případech bude jednat o oslavy, které byly použity jednou. Co ale doporučuji, tak si po skončení kvízu projít všechny obrázky znovu, protože na místě odpovědi je u většiny z nich dodatečný text, který vám o oslavě řekne víc.

U každého hráče zvlášť můžete využít nápovědu, která odkryje jeho iniciály. Hráče můžete přeskakovat, tedy i když je na kvíz hodně času, doporučuji se dlouze nezastavovat a případně se k náročnějším obrázkům vracet později.

Po skončení kvízu se na obrazovce s výsledkem objeví odkaz na obrázek, na kterém jsou fotografie hráčů, které byly pro účely kvízu použity.

Jak si povedete? Budeme rádi, když nám dáte do komentářů níže vědět výsledek a případně, jak se vám kvíz líbil 😊

Poznámka: Tento kvíz je jen pro předplatitele našeho Herohero. Pokud mezi ně ještě nepatříte, budeme rádi, když se k nim přidáte, pomůžete tak celému Kopačáku růst. (Pokud mezi ně patříte a kvíz nelze spustit, napište na Fb)

Tento kvíz je jen pro naše předplatitele

Pokud jej chcete odemknout, více informací naleznete tady.

NovějšíKvíz: Dokážete přiřadit stadiony ke klubům?
StaršíKvíz: Nejvíc gólů, zápasů, vychytaných nul a odkoučovaných zápasů v El Clásicu