Podcast #1: Konferenční liga, krize španělských klubů a forma Tottenhamu

První díl našeho podcastu je na světě!

Spolu s redaktorem tohoto webu Hanisem jsme se rozhodli zkusit vytvořit vlastní podcast a vy budete jeho podstatnou součástí. Na sociálních sítích se vás jednou za čas zeptáme na témata, my nějaká vybereme a v podcastu o nich dáme řeč.

Po zveřejnění podcastu bude ke každému tématu vydán příspěvek, k němuž budete moct vyjádřit váš názor, který si rádi přečteme a případně okomentujeme. Každý tak může dát na věc svůj názor a případně podiskutovat nejen s námi, ale i s ostatními fanoušky.

Pro první díl jsme vybrali novou Konferenční ligu, zamysleli se nad trápením Realu Madrid s Barcelonou a také probrali letošní formu Tottenhamu.

Podcast si můžete pustit na YouTube, Spotify, Mixcloud, Anchor a během pár dní snad i na Google podcastech a Apple podcastech, tam schválení nějakou chvíli trvá (po prvním díle by však další díly měly být po nahrání přístupné maximálně do pár hodin).

Budeme rádi, když nám napíšete, jak se vám díl líbil a třeba se i podělíte o nějaké náměty na zlepšení. Mějte prosím na paměti, že začínáme, testujeme, už teď víme o pár nedokonalostech, na kterých i s vaší pomocí budeme postupně pracovat :)

Užijte si podcast! :)

NovějšíPodcast #2: Individuální ocenění, (ne)forma Arsenalu a vliv koronaviru na fotbal
StaršíVyhlášení naší soutěže!