Podcast #18: Ze života fotbalového rozhodčího a autora projektu "Svět rozhodčích"

Fotbaloví rozhodčí jsou neodmyslitelnou součástí naší oblíbené hry, málokdy se jim však věnuje pozitivní pozornost, a celkově se nejspíš dá říct, že se toho o zákulisí jejich činnosti moc neví. Do osmnáctého dílu našeho podcastu Kopačák přijal pozvánku mladý divizní rozhodčí a autor originálního instagramového projektu "Svět rozhodčích", který se svou aktivitou snaží lidem přiblížit právě úlohu fotbalového sudího. Náš host se rozpovídal o cestě, která vede k pískání ve vyšších soutěžích, probrali jsme spolu třeba i útočné chování fanoušků či hráčů a celkově tlak provázející rozhodčí prakticky v každém zápase. Během našeho pokecu se dostalo také na hodnocení VAR a malý prostor jsme věnovali i tématu korupce.

Podcast si můžete pustit na YouTubeSeznam podcastechSpotifyGoogle podcastsApple podcastsAnchor či dalších podobných platformách (všude stačí vyhledat "Kopačák").

Budeme rádi, když nám napíšete, jak se vám díl líbil. Rádi si také přečteme vaše názory na daná témata, ke kterým v dalších dnech vyjdou postupně příspěvky na našem Facebooku i Instagramu..

Užijte si podcast! :)

 


Jak se vám článek líbil?

Průměr:

75%




Novější#OLEOUT - Jaká je aktuální situace v Manchesteru United?
StaršíKdo se stane novým majitelem Viktorie Plzeň?