Podcast #41: Semifinále + finále Ligy mistrů, penalty na Spartě, bída v Plzni a nejistota v Jablonci, časté trenérské změny

Liga mistrů se blíží ke svému závěru, a tak se ve 41. díle našeho podcastu Kopačák ohlédneme za semifinálovými duely a pokecáme o blížícím se finále. Poté na řadu přijde české okénko, v rámci kterého si posvítíme na penalty Sparty, trápení Plzně a nejistotu v Jablonci, která souvisí se zavřením jejich dlouholetého bosse Pelty. V závěru bude řeč o častých trenérských změnách, hlavně pak o těch v Premier League, kterých jsme si užili rekordní množství.

Podcast si můžete pustit na YouTubeSeznam podcastechSpotifyGoogle podcastsApple podcastsAnchor či dalších podobných platformách (všude stačí vyhledat "Kopačák").

Budeme rádi, když nám napíšete, jak se vám díl líbil. Rádi si také přečteme vaše názory na daná témata, ke kterým v dalších dnech vyjdou postupně příspěvky na našem Facebooku i Instagramu.

Užijte si podcast! :)

 

NovějšíPodcast #42: Které kluby (ne)uvidíme v příští sezóně nejsledovanějších soutěží a kdo nás nejvíce překvapil/zklamal?
StaršíPodcast #40: Finiš evropských pohárů, fungování Tottenhamu a Newcastlu, výchova fanoušků v Čechách