Kvíz: Znáte trenéry národních týmů?

Mistrovství Evropy ve fotbale v roce 2020 bylo kvůli koronavirové pandemii odloženo na příští rok. EURO by se na počest  60. výročí založení této soutěže mělo konat na 12 stadionech ve 12 městech (konrétně v Římě, Baku, Petrohradu, Kodani, Amsterdamu, Bukurešti, Londýně, Glasgow, Bilbau, Dublinu, Mnichově, či v Budapešti). Finále se bude konat na stadionu ve Wembley a vítězství z roku 2016 bude obhajovat Portugalsko. Turnaje se zúčastní celkem 24 týmů, z nichž 20 je již kvalifikováno a o zbylých 4 týmech rozhodnou barážová utkání.

Dnešní kvíz se právě EURA 2020 bude týkat, konkrétně je zaměřen na hlavní trenéry jednotlivých národních celků. Jelikož ještě nejsou odehrána barážová utkání a nejsou známy všechny celky, které se na finálový turnaj kvalifikovaly, zaměříme se na kouče těch národních týmů, které budou hrát baráž o postup na mistrovství Evropy 2020.

Vaším úkolem tedy bude přiřadit trenéry k reprezentačním týmům, které vedou. Jak si povedete? Po skončení kvízu nám nezapomeňte napsat do komentářů váš výsledek! :-)

Kvíz si vyzkoušel i známý youtuber z kanálu THE TOP. Jak se mu vedlo? Na to se můžete podívat tady. Budete lepší? :)

Znáte trenéry národních týmů?

Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Dokážete vyjmenovat nejlepší hráče a manažery Premier League od roku 2000?
StaršíKvíz: Dokážete seřadit české a slovenské reprezentanty podle počtu zápasů?