Kvíz: Víte, jak vypadalo poslední finále mistrovství Evropy?

Dnes se odehraje finálové utkání na mistrovství Evropy 2020 a tím skončí i Kopačáková série kvízů zaměřená na EURO. A o co v dnešním kvízu půjde?

Zaměříme se na poslední finálové utkání na mistrovství Evropy v roce 2016 – Portugalsko vs Francie. Po spuštění kvízu uvidíte několik tabulek. Vaším úkolem bude vyjmenovat hráče obou týmů, kteří zasáhli do finálového utkání, dále manažery obou týmů, či jméno rozhodčího, který utkání řídil. Zajímat nás budou také jména všech kapitánů v utkání, jméno jediného střelce a jméno hráče, který na gól asistoval. Pomyslnou třešničkou pro vás bude napsat minutu, ve které jediný gól utkání padl či název stadionu, na kterém se finále odehrálo.

V kvízu najdete u jednotlivých hráčů ve finále informaci o tom, ve kterém klubu působili v době mistrovství Evropy 2016. Dále můžete využít i nápovědu, která zobrazí iniciály hráčů/trenérů či rozhodčího, případně počáteční písmena názvu stadionu. Celkem můžete v kvízu získat 38 bodů. Kolik jich dokážete získat? Napište nám to po skončení kvízu do komentářů!:-)

Víte, jak vypadalo poslední finále mistrovství Evropy?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráčů/trenérů/rozhodčího, počáteční písmena názvu stadionu
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Dokážete vyjmenovat hráče, kteří mají ve hře FIFA 21 nejvyšší dribbling?
StaršíKvíz: Dokážete vyjmenovat hráče s nejvíce zápasy na mistrovství Evropy?