Kvíz: Góly Tomáše Rosického

Včera oznámil konec kariéry Tomáš Rosický, jeden z největších hráčů naší historie. Na základě téhle události jsem se rozhodl vytvořit kvíz, který by nějak Tomáše obsahoval, až nakonec vznikl takový, který je čistě o něm, konkrétně pak o jeho gólech. Ve Spartě jich nastřílel 14, za Dortmund 24, v Arsenalu 28 a za národní tým se trefil 23x. Kolik týmů, kterým vstřelil gól, dokážete vyjmenovat? 

Jsem si vědom toho, že tohle není ani tak kvíz na znalosti, jako spíš na vyjmenovávání různých týmů a tedy na tipování, možná některé proto nebude bavit.... Je to ale zase něco jiného a přišlo mi jako dobrý nápad věnovat jeden kvíz právě Rosovi. Příští kvízy pak budou zase více o znalostech :) 

V kvízu je jen 13 gólů za Spartu, jeden dal v národním poháru a nepodařilo se mi dohledat proti jakému soupeři. Na každé políčko připadá jeden gól, pokud tedy uhádnete tým, do jehož sítě se trefil víckrát, získáte více bodů. 

Nalevo je krom data soutěž, v níž gól padl. Zkratky: ČL (Česká liga), LM (Liga mistrů), BL (Bundesliga), PL (Premier League), MS (Mistrovství světa), ME (Mistrovství Evropy)

Kterým týmům dokázal Tomáš Rosický vstřelit gól?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? První písmeno názvu týmu
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Nejlepší hráči dle ankety Zlatý míč
StaršíKvíz: Sto nejlepších hráčů roku 2017 dle FourFourTwo