Kvíz: Mistrovské týmy sezóny 2017/2018

Nedávno tu byl kvíz na mistrovské týmy sezóny 2012/2013, v němž se vypisovali hráči týmů, které před pěti lety vybojovaly v některé z TOP 5 evropských lig titul. V dnešním kvízu vás čeká něco podobného, jen s tím rozdílem, že se zaměříme na před pár dny ukončený ligový ročník. 

Styl kvízu je stejný... Po spuštění uvidíte pět tabulek, každá pro jeden mistrovský tým. V každé tabulce je 19 políček. Jedno je pro trenéra, který na konci sezóny pozvedl nad hlavu titul, zbylých 18 pro hráče, kteří v dané sezóně odehráli největší počet ligových minut, z toho dvě místa jsou rezervována pro brankáře. Podobně jako ve většině zápasů, tak budeme skládat základní sestavu, do níž můžeme vybrat jen 11 hráčů, a nominovat na lavičku náhradníků, kde je 7 míst. Jak v základu, tak na střídačce bude jen jeden brankář. Ve výsledku tak na prvních jedenácti místech budete mít jednoho brankáře a hráče, kteří toho odehráli nejvíce, neznamená to tedy, že tým v takové sestavě vážně nastupoval.

U každého políčka ještě naleznete pozici hráče (B - brankář, O - Obránce, Z - Záložník, Ú - útočník), na níž v dané sezóně odehrál nejvíce zápasů. Ofenzivně laděná křídla jsem zařadil mezi útočníky.

Ve zmíněném kvízu se muselo vzpomínat, teď by to mělo být vzhledem k čerstvosti jednodušší. Kolik se vám podaří získat bodů? :) 

 

Mistrovské týmy sezóny 2017/2018

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Národnost hráče
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Co víte o Liverpoolu?
StaršíKvíz: Víte, kteří hráči v TOP 5 ligách nasbírali nejvíce asistencí?