Kvíz: Poznáte hráče podle vyhraných trofejí?

Máme tu druhý obrázkovo/doplňovací kvíz. Ten první měl pozitivní ohlasy, doufám, že si vás získá i ten dnešní. A o co tedy půjde? 

Je tu 15 obrázků, máte na to 20 minut. Tentokrát ale jde hlavně o text na obrázku, v němž jsou napsány všechny seniorské trofeje, které hráč získal. Nemusí být seřazené dle data (ačkoliv většinou jsou) či klubu, u každé z nich však máte sezónu nebo rok, kdy ji hráč vyhrál. U každé otázky budete mít také období, v němž hráč působil na seniorské úrovni. Aby to bylo zajímavější, v kvízu naleznete i 6 bývalých hráčů.

Informace jsem bral z Wikipedie, odtud jsem bral i názvy soutěží, které jsou tedy v angličtině. Nemyslím si, že by to měla být potíž. Pokud znáte názvy ligových soutěží a víte, že Champions League je Liga mistrů, Europa League je Evropská liga, UEFA European Championship je Mistrovství Evropy a FIFA World Cup je Mistrovství světa, vystačíte si s tím. Pokud znáte národní poháry, superpoháry atd., budete mít malou výhodu. Hlavní je ale vědět, který tým ve vypsané roky vyhrál uvedené trofeje a podle toho vydedukovat, o jakého hráče by mohlo jít. Celkově bych neřekl, že je kvíz jednoduchý, ale je na něj dostatek času. 

Budu rád, když dáte vědět, jak se vám tento kvíz líbí. Zajímá mě to, je to zase něco úplně jiného, nového... Všechny komentáře si čtu, beru názory na vědomí a pomáhají mi to tu dále zlepšovat.

Info k nápovědě! Nápověda je tu trochu jiná než u starších doplňovacích kvízů, aktivuje se u každé otázky zvlášť. Tedy to, že u jedné odpovědi využijete nápovědu, neznamená bodovou srážku u dalších odpovědí. U tohoto kvízu nápověda vypíše tým nebo jeden z týmů, v němž hráč vyhrál nejvíce trofejí.

Poznáte hráče podle vyhraných trofejí?

 


U každé otázky tohoto kvízu lze samostatně využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Klub nebo jeden z klubů, ve kterém hráč vyhrál nejvíce trofejí
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Víte, které týmy vyhrály Superpohár UEFA?
StaršíKvíz: Dokážete vyjmenovat týmy, které si zahrály Premier League?