Kvíz: Poznáte hráče podle jejich mapy přestupů? #2

Na konci června vyšel kvíz, kde jste měli poznávat hráče na základě mapy přestupů. Tento kvíz měl velký úspěch, psali jste si o další takový, a tak je tady! :) 

Formát je úplně stejný, ale pro ty, co takový kvíz dělají poprvé - Je tu 15 obrázků, máte na to 20 minut. Pokud se moc nebo vůbec v zeměpise nevyznáte, kdyžtak si pomozte nějakou otevřenou mapkou, jinak si asi moc tento nelehký kvíz neužijete. Na obrázku uvidíte tečkami vyznačená místa, kde hráč hrával, ty jsou propojené čárou. Pokud hráč v místě jen hostoval, čára je čárkovaná. Týká se to pouze působení v seniorských týmech. U každé otázky je malá textová nápověda, která určuje časové rozmezí, na které se mapa přestupů vztahuje, objevují se tam i hráči, kteří již nehrají. Je tam pouze mapa Evropy, pokud hráč působil někde jinde, uvidíte obdélníček, kde je napsané město a zem, však to pochopíte až to uvidíte :) 

Pokud něco nevíte, můžete to přeskočit. Tohle trošku blbne, ale jen tím stylem, že namísto jednoho kliknu na šipku musíte kliknout dvakrát.

Info k nápovědě! Nápověda je tu trochu jiná než u dalších doplňovacích kvízů, aktivuje se u každé otázky zvlášť. Tedy to, že u jedné odpovědi využijete nápovědu, neznamená bodovou srážku u dalších odpovědí. U tohoto kvízu nápověda vypíše město, kde toho hráč odehrál nejvíce.

Poznáte hráče podle map jejich přestupů? #2

 


U každé otázky tohoto kvízu lze samostatně využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Město, kde toho hráč odehrál nejvíce
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Soupeři slovenských týmů v evropských pohárech od sezóny 2010/11
StaršíKvíz: Víte, které týmy vyhrály Superpohár UEFA?