Kvíz: Nejdražší lednové přestupy roku 2019

Máme za sebou další přestupové období. Nedá se říct, že by bylo plodné, i tak se však událo pár zajímavých přestupů. V tomto kvízu bude vašim úkolem napsat co nejvíce z těch dvaceti nejdražších.

V kvízu se objevují hráči, jejichž přestup byl oficiálně proveden právě v lednu. Můžou se tam tak objevit hráči, k jejichž přestupu došlo v lednu, ale ve svém starém působišti budou do konce sezóny hostovat. Naopak tam také najdete hráče, kteří odešli na hostování v létě, přestup však proběhl oficiálně až nyní.

Po spuštění kvízu uvidíte v levém sloupečku částku v milionech eur a národnost hráče. K dispozici je dodatečná nápověda, která zobrazí odkud a kam hráč přestoupil.

Tento kvíz je nejspíš nejtěžším kvízem na přestupová období, který tu byl, protože se v něm objevuje více přestupů z amerického kontinentu. Nezoufejte proto, když to s body nebude tentokrát nejveselejší, alespoň se třeba dozvíte o některých lednových přestupech :) 

A nebo se pletu a vy kvíz bez problémů zmáknete. Ať tak či tak, budu rád, když dáte vědět do komentářů, jak se vám dařilo :) 

Nejdražší lednové přestupy roku 2019

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Odkud a kam hráč přestoupil.
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Přestupové rekordy fotbalové historie
StaršíKvíz: Češi, kteří si zahráli některou z TOP 4 lig.