Kvíz: Víte, kteří hráči vstřelili v letošní sezóně za dané kluby nejvíce gólů?

Jelikož je již ve většině fotbalových soutěžích po konci sezóny, je pravá chvíle pro to, abyste si zrekapitulovali hráče, kteří v letošním roce rozvlnili sítě soupeřů nejvíckrát. Ovšem v tomto kvízu nebudete psát nejlepší střelce napříč všemi soutěžemi, nýbrž vaším úkolem bude napsat nejlepší střelce jednotlivých klubů v letošní sezóně.

V kvízu se nachází dvě tabulky. V obou sice budete doplňovat nejlepší střelce klubů, ale v prvním sloupci jsou odděleny kluby z TOP 5 lig (anglická, španělská, francouzská, italská a německá), které se ve své lize umístily do šestého místa. V druhé tabulce už budete doplňovat nejlepší střelce klubů z lig, které už nejsou zas tak ostře sledované. U těchto lig to pak budou kluby, které skončily na prvním a druhém místě. Do součtu gólů se počítají pouze góly vstřelené v tuzemské lize, tedy jinak řečeno se nepočítají góly vstřelené v Lize Mistrů či Evropské Lize.

U některých klubů se nachází hvězdička. Ta značí, že tato sezóna začala teprve nedávno (viz Čína, USA), a tak budete doplňovat nejlepší střelce klubů, které se loni umístily na prvních dvou příčkách.

Doufám, že se vám kvíz bude líbit :)

Víte, kteří hráči vstřelili v letošní sezóně za dané kluby nejvíce gólů?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Národnost hráče
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Najproduktívnejší hráči Európskej ligy 2018/2019
StaršíKvíz: Dokážete správne priradiť štadión k finálovým zápasom Ligy majstrov?