Kvíz: Znáte názvy stadiónů prvoligových českých klubů?

V dnešním kvízu si vyzkoušíte, zda znáte názvy stadionů českých prvoligových klubů. Nebude to nic lehkého. Nepůjde o prosté vypisování názvů, jako tomu bývá u většiny kvízů na webu, tentokrát budete muset nejprve poznat stadiony postupně podle obrázků. Někde to půjde hned nebo třeba uvidíte znak či název klubu, jinde to může být pro některé těžší.

Názvy jednotlivých domácích stánků jsem převzal z oficiálního webu české nejvyšší ligy a také ze stránek jednotlivých klubů. Je tedy možné, že někde neuspějete s názvem, který je vám bližší. U některých je sice tolerováno více možností či ne ten nejpřesněji napsaný název, ale zase nečekejte, že uspějete s Edenem u Slavie (starý název) či Letnou u Sparty (stadion je ve čtvrti Letná).

I vzhledem k leckdy dlouhému vypisování řadím tento kvíz k těm těžším, ale věřím, že pro spoustu z vás bude i tak zajímavý. Pokud si nebudete vědět rady, k dispozici je nápověda v podobě prvních písmen slov oficiálně používaného názvu. Nezapomeňte, že nápověda se u tohoto druhu kvízů vztahuje vždy jen na aktuální odpověď, pokud si tedy nebudete někde vědět rady a využijete ji, neovlivní to bodově další správné odpovědi.

Kolik dokážete získat bodů? Dejte nám vědět do komentářů :)

Znáte názvy stadiónů prvoligových českých klubů?

 


U každé otázky tohoto kvízu lze samostatně využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? První písmena ze slov oficiálního názvu
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Kluby, které si zahrály vyřazovací fáze Ligy Mistrů UEFA
StaršíKvíz: Nejlepší ligoví střelci sezóny 2019 / 2020