Kvíz: Letošní týmy TOP 5 lig s nejplnějšími stadiony

Fanoušci jsou nedílnou součástí fotbalu, asi skoro každý hráč si raději zahraje před vyprodaným stadionem než prázdnými tribunami. Hráči některých týmů mají to štěstí, že jejich fanoušci na stadion chodí pravidelně a v hledišti moc volných míst nebývá. Asi už chápete, že v dnešním kvízu půjde právě o tyhle týmy :) 

Po spuštění kvízu uvidíte 5 tabulek, každá pro jednu z TOP 5 ligových soutěží. V každé tabulce je 5 políček pro týmy s procentuálně největším zaplněním stadionu v rámci letošního ročníku soutěže. Nezáleží tedy na kapacitě ani na celkové návštěvnosti, i proto možná některými menšími týmy můžete být překvapeni.

Jelikož v každé soutěži je maximálně 20 týmů a s dostatkem času by tento kvíz byl možná až moc lehký, kvíz je omezen jen na 8 minut. Velkého počtu bodů tak dosáhnou hlavně ti, kteří si dokáží rychle vybavit co nejvíce týmů. K dispozici je i nápověda, která zobrazí letošní průměrnou návštěvnost, podle které lze odhadnout velikost stadionu a tím i o jaký (případně jak velký) klub se jedná.

Kvíz si vyzkoušel i známý youtuber z kanálu THE TOP. Jak se mu vedlo? Na to se můžete podívat tady. Budete lepší? :)

Kolik dokážete získat bodů?

Letošní týmy TOP 5 lig s nejplnějšími stadiony

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Průměrná návštěvnost v sezóně (podle toho se dá odhadnout velikost stadionu a tím i konkretizovat tým)
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Sto nejlepších hráčů roku 2019 dle FourFourTwo
StaršíKvíz: Kluby, které si zahrály vyřazovací fáze Ligy Mistrů UEFA