Kvíz: Víte, ve kterých klubech ukončili hráči české reprezentace na ME 2004 svou kariéru?

Pokud se řekne EURO 2004, skoro každému se vybaví skvělé výkony české reprezentace pod taktovkou Karla Brücknera. Samotná soupiska české reprezentace na ME v Portugalsku by ale jako kvíz byla pro většinu z vás určitě malou výzvou. Dokážete si ale vzpomenout na kluby, ve kterých tito hráči ukončili svou profesionální kariéru?

V tomto kvízu budete mít k dispozici soupisku české reprezentace na ME 2004 a rok, ve kterých daní hráči ukončili svou kariéru. V kvízu nenajdete dva stále aktivní hráče z daného mistrovství – Tomáše Hübschmana a Milana Baroše. Vaším úkolem pak bude doplnit ty týmy, ve kterých daní hráči ukončili svou profesionální kariéru. Nezajímají nás tedy amatérské celky, ve kterých momentálně někteří tito hráči působí. Zajímají nás týmy, které v době hráčova posledního působení hrály nejhůře třetí ligu.

V kvízu je samozřejmě dostupná také možnost nápovědy. Po jejím využití se vám zobrazí konkrétní liga, ve které se daný poslední tým hráče aktuálně nachází. V některých případech tak klub může aktuálně působit v nižší lize než tomu bylo v době hráčova působení (a samozřejmě také naopak).

Jsme moc zvědaví, jak se vám v tomto poměrně obtížném kvízu povede, proto nám neváhejte svůj výsledek sdělit v komentářích! :-)

 

Víte, ve kterých klubech ukončili hráči české reprezentace na ME 2004 svou kariéru?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Konkrétní ligu, ve které se daný poslední klub hráče aktuálně nachází
Chcete mít uložené výsledky kvízů?
NovějšíKvíz: Znáte francouzské hráče Arsenalu?
StaršíKvíz: Znáte názvy míčů fotbalových mistrovství?