Nový Kopačák je tu - zatím v testovacím režimu

Už je tomu pět let, co byla zaregistrována doména kopacak.cz. Od té doby se web výrazně proměnil a na výrazných změnách se pracovalo i v posledních dvou měsících, teď je konečně můžete vidět! :) 

Zatím to prosím berte jako testovací režim, změn bylo opravdu hodně a jsem si téměř jistý, že v dalších dnech budou odhaleny a opraveny chyby, na které se narazí + budou další věci dodělány.

A co je tedy nového?

Největší novinkou je modernizace celkového designu webu, čehož jste si hádám už stačili všimnout :)

Z hlediska funkcionality je to pak možnost propojení Kopačáku s vaším účtem na Facebooku. Pokud tak učiníte, budou se vám ukládat výsledky kvízů a dokonce budete moct přidávat otázky do fotbalového milionáře. V dalších dnech bude ještě dodělána možnost přidat si přátele a mít tak možnost vidět, jak si v kvízech vedou kamarádi.

K vašemu účtu bude možné si přidat oblíbené kluby. Pokud tak učiníte, tak budete mít větší přehled o zápasech vašich týmů (v den zápasu informace na hlavní straně), navíc odkaz na vybrané vaše týmy uvidíte i po skončení kvízu v závislosti na výsledku. Představa je taková, že pokud se vám kvíz povede, uvidíte obrázek nebo animaci oblíbeného klubu, jak třeba slaví nějakou trofej, naopak pokud budete neúspěšní, uvidíte třeba smutného hráče. Tahle funkcionalita je již hotová, teprve ale až v dalších dnech budou přidány zmíněné obrázky či animace.

Není to jediná novinka, kterou uvidíte po skončení kvízu. Nově se zaznamenávají podrobněji výsledky kvízů, když si kvíz udělá dostatečný počet lidí, tak neuvidíte jenom průměr, ale přesnější graf výsledků (0-10% mělo 8% lidí, 11-20% 6% lidí atd.). 

Na web také přibyl noční režim, zapnout si ho můžete na stránce vpravo nahoře. První chyby, které byly odhaleny, tak se většinou týkaly právě nočního režimu... Pokud narazíte na další, budu jen rád, když mi dáte vědět (ideálně na Facebook), aby je bylo možné odstranit.

Změnou prošly i některé kvízy, hlavně budoucí přiřazovací kvízy s obrázky by měly být přehlednější.

A co vás ještě v blízké době čeká?

Kromě výše popsaného přidávání přátel a doplnění obrázků/animací k týmům, by v dalších týdnech měl být představen nový typ kvízů.

Vylepšením projde i část webu zaměřená na statistiky, v níž by mělo být více statistických ukazatelů.

 

Doufám, že se vám tyhle změny budou líbit a Kopačák pro vás bude ještě zajímavějším místem :) 

Zároveň vás prosím o pochopení pokud naleznete nějakou chybu související s novým webem. Když mi ji nahlásité (ideálně na Facebook), budu jen rád a budu se ji snažit co nejrychleji opravit :)

NovějšíSoutěž! Uhodněte hráče a vyhrajte zajímavé ceny!
StaršíVideo: Stadiony české ligy