Máte názor na nějaké fotbalové dění? Dejte o něm vědět ostatním!

Rád bych vám představil novinku na našem webu, která vám umožní přidat na náš web či sociální sítě váš názor na nějakou věc související s fotbalem.

Jaká je myšlenka?

Pokud sledujete naše sociální sítě, tak nejspíš víte, že většina příspěvků o něčem informuje nebo se nad něčím zamýšlí, ale skoro vždy je doplněna mým názorem. Tohle je něco, co na jiných projektech není moc vidět. Často jsem zaznamenal, že se rádi vyjadřujete v diskuzích nebo na něco máte svůj pohled, a tak jsem si říkal, že by mohlo být zajímavé dát vám možnost napsat svůj vlastní příspěvek a rozpoutat tak jinou zajímavou diskuzi.

Vytvořil jsem proto něco, co vám to může umožnit. Nutností je mít tady účet, který si můžete vytvořit přes FB účet, nově však je možné jít i cestou bez jakékoliv návaznosti na tuto sociální síť. Když se pak přihlásíte a kliknete na vaše jméno/nick, můžete se dostat do sekce Můj Kopačák (pokud nejste přihlášeni, odkaz nebude fungovat) a tam najdete "Příspěvky FB/IG", kde již můžete přidat nový příspěvek.

Příspěvky podléhají schválení a určitými vysokými nároky na kvalitu. Tato funkce vám má dát možnost sdělit ostatním lidem názor a případně rozpoutat diskuzi, nikoliv jen informovat o přestupu nějakého hráče či výsledku zápasu. Příspěvky by měly být gramaticky správné a dávat "hlavu a patu". Samozřejmostí je vyvarování se sprostých slov, urážek či dalších podobných projevů, neměly by být ani příliš zaujaté. Pokud příspěvek nebude schválen, vždy bude vysvětleno proč a bude možnost jej upravit. Pokud bude schválen, autor dostane informaci, kdy se příspěvek na sociálních sítích objeví. Takový příspěvek pak bude označen (ještě nevím jak, možná něco jako [Vaše názory]) a doplněn jménem autora (případně přezdívkou - dá se navolit v sekci Nastavení).

Jestli názor bude delší a projde schválením, můžeme se pobavit, zda jej nedáme do článku a nezveřejníme na tomto webu. Případně, pokud si troufáte rovnou napsat nějaký článek, nikomu nebráním to zkusit.

Mějte pak prosím pochopení, že ne vždy si hned všimnu vašeho příspěvku. Bylo by proto fajn, aby vámi sepsaný příspěvek byl aktuální i za 2 dny od vytvoření. Můžete rozebrat formu nějakého týmu či hráče, zamyslet se nad situací v některé části ligové tabulky, dát pohled na nějaký problém, poukázat na nějaký zajímavý talent...

Je toho určitě hodně a sám jsem zvědavý, co tahle novinka přinese. Věřím, že ji někteří z vás využijí a společně tak rozebereme plno zajímavých fotbalových témat :)

NovějšíPodcast #39: Vbíháme na cílovou rovinku aneb jak vypadají boje o titul napříč soutěžemi?
StaršíPodcast #38: Bundesligový speciál - Nagelsmann/Tuchel, boj o titul/záchranu, atraktivita Bundesligy, Češi v Bundeslize