Dnes bez kvízu a takových dnů možná bude více...

Úterý, pátek, neděle v 15:00... V tyto tři dny už dlouho a pravidelně vycházely kvízy.

Držet takovou frekvenci není jednoduché, obzvlášť když to děláte sami ve volném čase a do toho máte práci, ženu a snažíte se věnovat dalším aktivitám, a to třeba i spojených s rozvojem tohoto projektu.

Už nějakou dobu vnímám, že kvízy nemám dopředu připravené a dělám je na poslední chvíli, chybí tomu pak větší nápad. Těší mě vidět, že každý kvíz si udělá hrozně moc lidí a téměř vždy je to přes tisícovku, ale k novým lidem se to dostává stále hůř a hůř, a to hlavně kvůli algoritmům sociálních sítí, které moc nepodporují obsah, který vás zavede z jejich aplikace pryč.

Zatím promýšlím, jak to bude dál. Určitě bych chtěl dál držet alespoň dva kvízy týdně, ve hře je i pomoc v podobě recyklace starých kvízů - je jich tu hrozně moc a zaktualizovat je dá menší práci než vytvořit znovu.

Možností je i pokračování v režimu tří kvízů týdně s tím, že jeden bude jen pro předplatitele na Herohero, kteří nám umožňují projekt nejen udržovat, ale i rozšiřovat. V současnosti je tohle nejreálnější varianta. Celkově, pokud sem chodíte nějakou dobu a chtěli byste nás podpořit trochu víc, tohle předplatné je něco, co Kopačák může posunout dál a pomůže tvorbě nového obsahu.

Pokud byste k tomu něco měli, určitě dejte vědět a můžeme to probrat.

Děkuji za pochopení a na pátek se pro vás pokusím vymyslet alespoň trochu nápaditější (a možná i těžší?) kvíz 🙂

NovějšíPodcast #52: Jak na tom jsou čeští fotbalisté v zahraničí?
StaršíPodcast #51: Začíná Liga mistrů! Kdo je favorit? Který tým zklame / překvapí?