(Zdroj obrázku: Elnaz Tajjanod (uloženo na alphacoders.com))

Historicky nejoblíbenější hráči Chelsea - hlasování

V Česku a na Slovensku nenajdete moc zahraničních klubů s větší fanouškovskou základnou než jakou má Chelsea. Je to celosvětově populární tým, který v posledních dvaceti letech získal mnoho trofejí, jeho historie je však podstatně delší a plná zajímavých osobností. Ať už k Chelsea máte jakýkoliv vztah, je pravděpodobné, že někteří hráči vám jsou/byli sympatičtější než jiní. Kteří ale nejvíce?

Ano, po hlasování o nejoblíbenějšího hráče Manchesteru United se nyní vrhneme na další anglický tým. Níže naleznete formulář, ve kterém na vás čeká 147 hráčů, kteří za první tým Chelsea odehráli alespoň stovku soutěžních zápasů a zároveň alespoň jeden po roce 1970 (tohle pravidlo muselo být přidáno kvůli obrovskému počtu hráčů se sto starty v dávnější historii... pokud máte oblíbeného hráče z dávnější historie, napište nám a my jej pak rádi alespoň zmíníme). Vy můžete vybrat 7 z nich, kterým dáte svůj hlas. Za pár dní se hlasování uzavře a o nejoblíbenější sedmičce si pokecáme v našem podcastu se zástupcem stránky FC Chelsea CZ/SK (aktuální informace).

Hráči jsou seřazeni abecedně dle křestního jména. Je jich opravdu hodně, proto doporučuji se nejprve zamyslet a najít ty, o kterých víte, že ve vašem výběru nemohou chybět. V budoucnu se pokusím udělat filtraci, aby vybírání bylo pohodlnější, zatím to ale prosím zkuste takto.

Tak už víte, komu dáte svůj hlas?

Historicky nejoblíbenější hráči Chelsea

StaršíHistoricky nejoblíbenější hráči Manchesteru United - hlasování