Je libo statistiky portugalské, nizozemské, polské či slovenské ligy?

Před necelým rokem jsme vám představili nové fotbalové statistiky, které můžete od té doby na Kopačáku vidět. Je to zajímavá věc, proto pokud jste o statistikách na Kopačáku ještě nevěděli, určitě mrkněte sem.

Statistiky v nějaké formě tu byly i dřív, prakticky od začátku projektu. Týkaly se nejvyšších lig a pohárů v Česku, Anglii, Španělsku, Německu, Itálii a Francii + evropských pohárů. Nově tento seznam rozšiřujeme o soutěže v Portugalsku, Nizozemsku, Polsku a na Slovensku.

Tento výběr není náhodný. Soutěže v Nizozemsku a Portugalsku mají vysokou kvalitu a v žebříčku UEFA je nalezneme hned za výše zmíněnou TOP pětkou. Polsko je našim sousedem, máme tam plno hráčů a když jsem se vás kdysi ptal na sociálních sítích na soutěže, které mimo ty nejlepší sledujete, ta polská mezi nimi nechyběla. Slovensko je pak logickou volbou vzhledem k vysokému poštu slovenských návštěvníků webu i sledujících na sociálních sítích.

Doufám, že nové statistiky využijete a pokud budete mít nějaké připomínky, nápady nebo naleznete nějakou chybu, určitě dejte vědět (ideálně přes FB či IG) :-)

NovějšíPodcast #34: Co nás zaujalo, dění ve Slavii a kdo bude vítězem a sestupujícím v TOP 5 ligách?
StaršíMartyho glosa: Pokračování Ronalda v repre? Fungovat to může, ale...